Мени

Почитувани корисници,

Добредојдовте на веб страната на ЈП КОМУНАЛЕЦ – Кичево.

Електронско Плаќање На Вашите Фактури

Внесете го 14 цифрениот број на Вашата фактура ( xxxxxxxxxxxxxx)

Пријави дефект на водоводна мрежа